fbpx
Vælg en side

Online forløb: Ulykkelig kærlighed

”Derfor forelsker du dig i den forkerte mand  – og sådan undgår du det fremover”.

Har du ikke mulighed for at deltage i workshop-forløbet i Odense, kan du i stedet deltage i online kurset. Vi starter d. 2.5.2019

Du får

Fem online workshops som jeg har tilrettelagt til dig, som gerne vil møde den for dig helt rette mand og undgå ulykkelig kærlighed.

Og du får klarhed, forståelse og svar på hvorfor du forelsker dig i den forkerte mand.

Derudover får du brugbar videnskabelig fakta og teoretisk viden om emnerne.

Og du får skræddersyede opgaver til hvert modul, som hjælper dig i mål.

Og du får opgaver, som hjælper dig til at blive hel skarp på hvorfor du forelsker dig i den forkerte mand, så du kan undgå det fremover.

Ikke mindst få du hjælp og støtte til at skabe udvikling og forandring i dit kærlighedsliv.

Hvordan foregår et onlineforløb?

Det foregår på den måde at du hver torsdag kl.19.00 i fem uger får tilsendt et onlinemodul i din mailboks.

Første modul får du torsdag den 2.5.2019 kl.19.00. De næste moduler får du tilsendt torsdage 9.5.19, 16.5.19, 23.5.19 og den 30.5.19. Hver gang kl.19.00.

Da det er et online workshopforløb, er det i sagens natur ikke live. Det vil sige, at vi mødes på nettet og altså ikke fysisk.

Det betyder, at du kan høre og arbejde med workshoppen på din computer, iPad, på din mobil e.l. Helt for dig selv og hvor end du er i verden.

Det betyder altså at, du kan se og høre de enkelte moduler på andre tidspunkter end de torsdage, hvor de bliver frigivet.

Jeg vil dog anbefale dig at få dem hørt tæt på torsdagen, hvor de bliver sendt til dig, så der kommer en vis rytme i forløbet.

Selve modulerne

Hvert modul er opbygget sådan, at du først får et oplæg på en lydfil om dagens emne, som jeg har indtalt til dig.

Herefter følger så en række opgaver og spørgsmål relateret til dagens tema. Dem får du tilsendt sammen med lydfilen, som arbejdsark.

Det er opgaver og spørgsmål, som du skal arbejde med og svare på imellem modulerne.

Og det er opgaver som i den grad vil hjælpe dig i retning af at møde den for dig rigtige kæreste så du fremover undgår ulykkelig kærlighed.

Aldrig mere ulykkelig kærlighed.

Emner og temaer

  • Modul 1: Krage søger mage eller…? Hvad forskningen viser om tiltrækning og valg af partner, og hvad vi kan lære af det.
  • Modul 2: Hvordan tilknytningsteorien kan hjælpe os på vej mod en kæreste, som er god og rigtig for os. Så vi ikke havner i ulykkelig kærlighed.
  • Modul 3: Komedie, tragedie, dogme eller drama? Fire begrænsende forestillinger om kærlighed, som vi kan hænge fast i, når vi dater og søger efter en kæreste.
  • Modul 4: Bliver kærligheden trekantet? Hvordan relationelle dynamikker kommer i spil, når vi forelsker os. Og om hvordan vi undgår at havne i fastlåste mønstre.
  • Modul 5: Overvind indre modstand – og kom afsted! Modstand binder energi og hæmmer din handlekraft, så hvordan overvinder vi den?

 

Fordele ved et onlineforløb?

  • Det giver dig større fleksibilitet, du tilrettelægger selv hvor og hvornår.
  • Du har måske mindre børn hjemme eller har et arbejdsliv, som gør, at det er svært at komme til fysiske workshops fem fastlagte dage.
  • Uanset hvor mange der deltager i workshoppen forbliver du anonym og kan arbejde hel frit og privat med dine egne temaer og opgaver.
  • Du kan arbejde i fred og ro – og i dit helt eget tempo.

 

Pris og tilmelding

Jeg tilbyder online workshopforløbet med start den 2.5 2019 til singlekvinder til en intropris af 995,- for hele pakken. Med mulighed for at betale i tre rater også.

Tilmelding senest den 2.5.19 kl.18.00.

Har du nogle spørgsmål, er du også meget velkommen til at sende dem til mig på mail@ankeplato.dk

Glæder mig til, at også du kommer med på holdet!

Læs hvad tidligere deltagere fortæller:

Mit mindset har ændret sig. Og jeg har fået redskaber og indsigter i mekanismerne i forhold. Marianne.

Jeg har opnået en større ro og afklarethed ift dating, mine ønsker og mig selv. Lea.

Jeg blev mere bevidst om mig selv i forhold til at date. Jeg ændrede nogle mønstre eller min måde at gøre det på…. Og det virkede sgu’ jeg tror faktisk jeg har fundet manden i mit liv. Annette.

 

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale

Ring på 21 91 32 78

​eller send mig en besked ved at udfylde denne formular

15 + 1 =

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrevet "Sådan får du succes i singlelivet OG i kærligheden" og få samtidigt E-guiden ”Derfor forelsker du dig i den forkerte mand” helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!