fbpx
Vælg en side

Personlig udvikling

Er du kvinde og står du ved en skillevej i dit liv – personligt, karrieremæssigt eller begge dele…
Søger du klarhed og vil du gerne arbejde på at opnå det i en anderledes og kreativ ramme…

Hvis ja, så tilbyder jeg et personligt afklaringsforløb med fokus på livfuldhed og vækst.

Afsættet for vores fælles arbejde er sandplay-terapi. En erkendelsesmetode der er forankret i en Jungiansk forståelsesramme. Jung er manden bag teorien om komplekserne og arketyperne.

​Grundtanken i sandplay-terapi er at gøre det, der endnu er ubevidst for os bevidst. Herigennem kan man skabe mulighed for udvikling og forandring.

​Helt konkret foregår sandplay-arbejdet ved, at du i bordsandkasser skaber dine egne billeder eller landskaber og befolker dem med forskellige figurer, huse, træer, dyr, mennesker mv., som jeg har i hundredevis af på mine hylder.​

Udtrykt i dine egne billeder og landskaber vil du på en helt ny og meget konkret måde få set dine drømme, resurser, handlemuligheder og tvivl. Jeg vil støtte dig i din proces og skabe en fortolkende ramme for, hvad dine unikke billeder og landskaber kan betyde for dig og fortælle dig.

På den baggrund vil du kunne tage de første skridt ad den vej, der er den rigtige for dig at gå.

En tidligere deltager siger om forløbet:
Mit behov som selvstændig psykoterapeut i min tredje alder var at finde frem til, om jeg skulle ”gå lidt til den” eller ”give lidt mere slip” i den kommende tid i mit firma.

Sandplay-metoden var for mig en glædesfyldt og kreativ måde at arbejde på. Jeg har nu en klar fornemmelse af vejen frem. En fornemmelse, som virker følelsesmæssigt solidt forankret. Det har været meget givende med Ankes fine guidning og nærvær, samt Ankes spørgsmål til mig undervejs i processen. Og de fotos, jeg fik sendt af mine sandbilleder/det visuelle indtryk, har gjort, at jeg dybt fornemmer min retning for de kommende år.

Sandplay er for mig en langt sjovere og hurtigere metode at få kontakt med mig selv på end coaching og supervision.

Selvstændig psykoterapeut MPF Anne Strange.

Praktisk info:

Afklaringsforløbet består af i alt tre sessioner fordelt på to måneder. Datoerne aftaler vi.

Vi mødes alle tre gange på min klinik i Vester 39, 4 i Odense – midt på gågaden og tæt på banegården, hvis du kommer med tog eller bus.

Samlet beløb for alle tre sessioner er 6000 kroner. Materialer og let forplejning er inklusiv i prisen. Beløbet betales inden opstarten med mindre andet aftales.

Ved tilmelding eller har du yderligere spørgsmål så ring til mig på mobil 21 91 32 78 eller kontakt mig på mail@ankeplato.dk.

Jeg ser frem til at møde dig.​

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale

Ring på 21 91 32 78

​eller send mig en besked ved at udfylde denne formular

Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev og få inspiration og brugbar viden indenfor emnerne forelskelse, parforhold og kærlighed - og få samtidigt mini E-bogen ”Hvilken type kæreste er du? Find den her og fold dig ud i kærlighedslivet” - helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!