Vælg en side

Intensiv parterapi – en mulighed i en travl hverdag.

  • ​Savner I at snakke dybere sammen…
  • ​Savner I at være et team…
  • ​Savner I intimitet og nærhed i jeres parforhold…

Hvis ja, så er I ikke alene i båden. Ofte er det baggrunden for, at par tager kontakt til mig. Og netop noget af det mange af parrene, giver udtryk for, at de savner i deres parforhold. Det de længes efter og som de ønsker hjælp til at få opfyldt.

I min praksis ser jeg, at parterapien hjælper dem til dialog, den dybe af slagsen. Og at dialogen hjælper parrene til at reconnecte og finde sammen igen. Og når de har fundet sammen igen, ja så blomstrer intimiteten og nærheden på ny.

​Af erfaring ved jeg, at det i en travl hverdag med karrierer, måske børn, kan være vældig udfordrende, måske direkte umuligt, at afse tiden til et længerevarende parterapeutisk forløb med ugentlige samtaler.

Jeg tilbyder derfor et intensivt parterapeutisk forløb med i alt tre samtalegange. Det foregår i min hjemlige og rolige praksis, der ligger centralt i Odense – på gågaden og tæt på banegården.

Samtalegangene ser sådan ud:

  • I første session (afsæt to timer), vil vi afdække jeres specifikke udfordringer og behov. På den baggrund skræddersyr jeg det videre forløb, så det passer til jer.
  • ​I anden session, som er den længste, almindeligvis en lørdag fra kl. 10.00 til 15.00, vil vi i en tryg og støttende ramme fordybe os i arbejdet med netop jeres udfordringer. Undervejs vil jeg guide jer i at lave forskellige kontakt- og kommunikationsøvelser. Konkrete redskaber som I får med jer hjem, så I efterfølgende kan bruge dem selv. Jeg lægger en god lang pause ind, så I får tid til at nyde en frokost i byen.
  • I tredje session (afsæt to timer) vil vi samle trådene op og kigge på jeres faldgruber. Og ikke mindst vil vi have fokus på, hvordan I undgår at ryge i dem i en travl hverdag og i stedet kan bevare kontakten og nærheden til hinanden.

Kommer I langvejs fra er det muligt at intensivere forløbet, således at det strækker sig over en enkelt weekend. Første og sidste session kan desuden foregå online.

Samlet pris for forløbet udgør 7.000 kroner som indbetales inden opstart, medmindre andet aftales.

Kontakt mig på mail@ankeplato.dk eller på mobil 21 91 32 78 for mere info eller for at lave en aftale.

Jeg ser frem til at møde jer.​

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale

Ring på 21 91 32 78

​send mig en besked ved at udfylde denne formular

eller book en gratis afklarende samtale her