fbpx
Vælg en side

Parterapi

 

Bedre kommunikation. Færre skænderier. Flere kærlige snakke.

 

Parterapi hjælper jer med at få gnisten og kærligheden tilbage, så I bliver nære og tætte med hinanden.

Og I lærer at snakke om alt det svære på en konstruktiv måde, så I får et stærkere sammenhold.

Samtalerne foregår på min klinik i Odense – onlinesamtaler er også en mulighed.

 

Bliv et stærkt team med parterapi

Konflikter er en del af ethvert parforhold. Men konflikter behøver på ingen måde at skille jer ad.
Tværtimod.
For når I bliver et team, der sammen løser konflikterne og stopper med at bekæmpe hinanden, ja, så kommer I til at stå stærkere sammen i parforholdet.

Det vil jeg rigtig gerne hjælpe jer med.

 

“70% af vores ægteskabelige problemer kan ikke løses! Men vi kan lære at leve med dem på en ikke-dømmende måde.” – John Gottman

En vigtig opgave i parforholdet er at acceptere hinandens forskelligheder. I parterapien får I erfaring med, at hverken forskellighed eller uenighed er farlig for jeres parforhold eller for jeres kærlighed til hinanden.

I parforholdet er det vigtigt, at vi slipper den negative adfærd, der graver kløfter mellem os.
I stedet skal vi billedligt talt bygge broer til hinanden. Det gør vi via kommunikation og kontakt – og det træner vi i parterapien.

Uanset om I er i tvivl, om I skal blive sammen eller ej, så kan parterapi hjælpe jer

Mange par opsøger mig først, når den ene er på vej ud af parforholdet. Også der nytter parterapi. Andre opsøger mig, når de er udfordret fordi:

 • Måske har den ene været utro, og tilliden har lidt et alvorligt knæk. Og parforholdet føles ikke længere, som et trygt sted at være.
 • Måske er de langsomt gledet fra hinanden – og kærligheden og intimiteten er (nærmest) fraværende. De savner den begge – eller en af dem gør.
 • Måske ønsker de blot at give deres parforhold et boost og for alvor skrue op for kærligheden.
 • Måske har de glemt hinanden i hverdagens travlhed – job, aftaler, hente og bringe børn, pligter og familiesammenkomster.
 • Måske skændes de konstant uden at nå til bunds i det, der skal snakkes om – eller det de skal finde løsninger på.

 

Uanset hvilke problemstillinger eller udfordringer I står i, så findes der løsninger. Og der er altid mulighed for at ”reparere” det, som er gået i stykker imellem jer.

Hvis I ønsker min hjælp til det, så har jeg tre forskellige forløb at tilbyde jer. Sådan at I kan få det, som matcher jeres behov bedst. Parterapien foregår online eller parterapi Odense på Fyn.

Sådan kan jeg Anke og parterapi hjælpe jer:

Det lange forløb:

Er til jer der ønsker at komme hele vejen rundt om jeres parforhold. Forløbet vil typisk strække sig over 6 måneder. Jeg er under hele forløbet med på sidelinjen – og I har adgang til fri sparring med mig undervejs.

I får løst de udfordringer, som I har i jeres parforhold lige nu. Og I får ”repareret” tidligere brud og negative oplevelser, som I har haft i parforholdet – måske kriser, dybe svigt eller utroskab, sådan at I kan blive nære og trygge med hinanden igen.

 • Forløbet indeholder i alt 10 samtaler af halvanden times varighed. Vi mødes på min klinik i Odense.
 • Forløbet indeholder fri mailsparring med mig under hele forløbet. Jeg svarer inden for 24 timer.
 • I får konkrete værktøjer til bedre kommunikation og dybere samtaler. Værktøjer, som vi træner i samtalerne, så I selv kan bruge dem, når vi afslutter forløbet.
 • Derudover får I onlinekurset ”Fra fiasko til kærlighed”. Et onlinekursus, som hjælper jer til nemt at udtrykke jeres behov overfor hinanden.
 • I får en workbook, hvor jeg har samlet opgaver og øvelser, som hjælper jer til at holde fast i den gode udvikling, når I stopper hos mig.

Jeres investering er 11.000 kroner i alt. I kan vælge at betale det fulde beløb på en gang eller betale i 5 rater. Der er naturligvis mulighed for tilkøb af ekstra samtaler.

Kommer I langvejs fra, og ønsker I at intensivere parterapi forløbet så se her

 

Det mellemlange forløb:

Er til jer, der ønsker et grundigt forløb, som typisk strækker sige over fire måneder og foregår i et tæt samarbejde med mig.

I parterapien løser vi de udfordringer, som I står i lige nu. Og I får hjælp til at komme videre efter eventuelle tidligere udfordringer, som I har stået i sammen. Jeg er med hele vejen og hjælper jer med at styrke jeres kommunikation og positive adfærd. Undervejs lærer I også, hvordan I skruer op for kærlighed og intimitet mellem jer.

 • Forløbet indeholder syv samtaler af halvanden times varighed. Vi mødes på min klinik i Odense.
 • Og det indbefatter fri mailsparring med mig i perioden, hvor vi har samtaler. Jeg svarer jer inden for 24 timer.
 • Og det indbefatter konkrete værktøjer til bedre kommunikation og dybere samtaler. Værktøjer, som vi afprøver i samtalerne, så I præcis ved, hvordan I selv bruger dem fremadrettet. Og I får dem naturligvis med på skrift.
 • Når forløbet slutter får I en workbook, hvor jeg har samlet opgaver og øvelser, som hjælper jer til at holde fast i den gode udvikling.

Jeres investering er 8400 kroner i alt. I har mulighed for at betale efter hver samtale, i tre rater eller betale det fulde beløb på en gang. Og I kan naturligvis tilkøbe ekstra samtaler, hvis I får brug for det.

 

Det korte forløb:

Er til jer, der ønsker et parforholdstjek og til jer, som er villige til at gøre en stor del af arbejdet selv. Forløbet vil typisk strække sig over 2 måneder.

I får taget temperaturen på jeres parforhold. Og I får viden om, hvordan I kan booste parforholdet og skrue op for jeres kærlighed.

 • Forløbet indeholder 3 sessioner af halvanden times varighed. Vi mødes på min klinik i Odense.
 • Forløbet indbefatter konkrete værktøjer til bedre kommunikation og dybere snakke.
 • Derudover får I onlinekurset ”Fra fiasko til kærlighed”. Et onlinekursus, som hjælper jer til nemt at udtrykke jeres behov overfor hinanden.

Jeres investering er 4200 kroner i alt. I kan betale efter hver samtale, eller I kan betale hele beløbet på en gang. Der er mulighed for opgradering til et længere forløb.

Parterapi hos Anke Plato
Parterapi – har du brug for hjælp?

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale 

Ring på 21 91 32 78 ​eller send mig en besked ved at udfylde denne formular

Har I brug for hjælp i jeres parforhold? Til at løse konflikter, udfordringer eller til at finde hinanden igen, så kontakt mig for en uforpligtende samtale om parterapi  her: 21 91 32 78 eller på mail@ankeplato.dk 

Parterapi Odense på Fyn. Parterapi online er også muligt.

Giv kærligheden en chance

Tilmeld dig mit mit nyhedsbrev og få masser af inspiration, værktøjer og nyttig viden indenfor emnerne kærlighed, forelskelse og parforhold. Samtidigt får du mini E-bogen ”Hvilken type kæreste er du - find den her og fold dig ud i dit kærlighedsliv” - helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!