Online ydelser

 

Til dig der gerne vil have hjælp online

Der er rigtig mange gode grunde til at få hjælp online.
Mange af de mennesker som bestiller mine online ydelser gør, det fordi:

  • de bor langt fra min klinik i Odense
  • de arbejder bedst  hjemme i deres egne rammer. Og de arbejder bedst i deres helt eget tempo
  • de har svært ved at overskue at deltage på mine fysiske workshopforløb, hvor de skal møde op en fast dag om ugen i  fire uger i træk. Enten fordi de har skiftende arbejdstider eller fordi de er solo forældre
  • de ønsker ikke et langt samtaleforløb, vil bare gerne have inspiration og ideer til hvordan de skaber positiv forandring i kærligheden – måske i deres liv generelt.
  • de ønsker at få min hjælp, men til en billigere penge ( ja online ydelserne er billigere end 1:1 samtalerne)

Hvis du ønsker samtaler eller parterapi online, så skriv eller ring til mig, så laver vi en aftale.

Online kan du også få min hjælp til, hvordan du nemt og tydeligt udtrykker dine behov og ønsker til din mand eller til din kæreste. Det lærer du på onlinekurset “Fra fiasko til kærlighed”.

Du kan også være med online på mine to intensive og dybdegående workshopforløb. Hvis du er single og savner at møde den rette mand, så kan du med fordel tilmelde dig forløbet “Ulykkelig kærlighed”.
Er du typen der giver og giver i alle dine relationer. Ja typen som er på 24/7 i stort set alle felter af livet, så kan workshopforløbet “Overachiever i kærligheden” netop være det, der får dig til at stoppe op og gøre noget som er meget bedre for dig.
Online produkter hos Anke
Mine online produkter finder du her.

Har du brug for min hjælp til at vælge det rette for dig. 

Ring på 21 91 32 78 ​eller send mig en besked ved at udfylde denne formular

Jeg tilbyder også parterapi og samtaler online, kontakt mig for en uforpligtende snak på  21 91 32 78 eller på mail@rydopiditliv.dk