fbpx
Vælg en side

​Supervision til adoptivforældre

​Jeg tilbyder supervision til adoptivforældre. De allerfleste adoptivforældre oplever stor glæde og lykke over at have fået et lille barn i familien. Ofte efter mange års venten….

Samtidig med alt det glædesfyldte kan der også være så meget andet på spil.

For eksempel:

  • Barnet har voldsomme og/eller uforståelige reaktioner og adfærdsmønstre.
  • Rådvildhed i forhold til barnets reaktioner og adfærd. Hvad stiller vi op?
  • Tvivl om egen rolle som opdrager.
  • Uenighed om opdragelse – jeres værdier og normer bliver sat på prøve.
  • Måske jeres parforhold også bliver udfordret.
  • ​”Uønskede” tanker kan opstå, tanker som måske giver anledning til skamfølelse. Tanker der kan være at svære at dele, holdes inde og kan føre til en ensomhedsfølelse i parforholdet.

Supervision kan hjælpe jer til at få en teoretisk forståelse for de bagvedliggende grunde til og intentioner i barnets adfærd og reaktionsmønstre. Med den forståelse vil I kunne møde jeres barn mere hensigtsmæssigt og kontaktfuldt, når bølgerne går højt.

Jeg arbejder i en neuroaffektiv og mentaliserings-baseret ramme og lægger stor vægt på at teori og praksis går hånd i hånd. Vi vil blandt andet komme omkring tilknytnings- og traumeteori.

Supervision kan hjælpe jer til at dele det svære med hinanden, så I bliver et team, der sammen kan løse udfordringerne i dagligdagen. Herigennem kan I opnå et mere harmonisk familieliv.

Kontakt mig for yderligere info på tlf. 21 91 32 78​​

Kontakt​ mig for en uforpligtende samtale

Ring på 21 91 32 78

​eller send mig en besked ved at udfylde denne formular

Nyhedsbrev

Modtag mit nyhedsbrev og få inspiration og brugbar viden indenfor emnerne forelskelse, parforhold og kærlighed - og få samtidigt mini E-bogen ”Hvilken type kæreste er du? Find den her og fold dig ud i kærlighedslivet” - helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!