fbpx
Vælg en side

Online undervisning, live sparring og adgang til masser af gratis materiale hver evig eneste måned.

Genkender du det her fra dit nuværende eller fra tidligere parforhold?

 • Vi snakker næsten kun om alt det praktiske , ikke om vores forhold eller om, hvordan vi har det  med hinanden eller med os selv.
 • Hverdagen fungerer sådan set fint. Vi har godt styr på alt det praktiske – men der er virkelig gået “leverpostej” i vores forhold.
 • Det er, som om vi tager hinanden for givet – i hvert fald er det yderst sjældent, at vi siger noget sødt eller kærligt til hinanden.
 • Når vi skal tale om noget svært ender det tit i et skænderi – eller med at en af bare går.
 • Jeg savner tiden, hvor vi var forelskede og bare var vilde med hinanden – og der var masser af sex, kys og komplimenter.

Uanset om vi er singler eller har ring på fingeren – så er det frustrerende, når kærligheden driller.

 • Mange af de kvinder, jeg snakker med, fortæller da også, at de kan opleve sig som en fiasko – og tænke, at de måske ikke kan finde ud af det der med parforhold og kærlighed.
 • Andre fortæller, at de føler sig utilstrækkelige og at de oplever ikke at slå til, når de er sammen med deres mand eller kæreste.
 • Nogen får lyst til at give op. De synes, de har prøvet alt – uden at parforholdet eller deres kærlighedsliv er blevet bedre eller nemmere.
 • Mange fortæller, at de føler sig triste og drænet for energi, når de har problemer i deres parforhold eller med kærligheden.
 • Andre er lede og kede af, at deres forhold er blevet, som det er – eller at de slet ikke har noget. Det var slet ikke, hvad de havde tænkt om dem selv eller deres kærlighedsliv.

 

Det er muligt at få et nærværende, intimt og kærligt parforhold. Det kræver bare den rette viden og de rigtige værktøjer – det får du i medlemsklubben.

Hver måned modtager du en lydfil, hvor jeg holder et oplæg om nøje udvalgte emner. Emnerne giver dig inspiration, viden og helt konkrete værktøjer til, hvordan du håndterer de forskellige udfordringer, som du møder i dit parforhold – eller i dit kærlighedsliv, hvis du er single.

Alle medlemmer har desuden adgang til tidligere temaer, efterhånden som de kommer til. Der vil altså ligge et helt bibliotek med viden, værktøjer og undervisning om de forskellige udfordringer, som vi alle møder i kærligheden/i parforholdet.

Endvidere inviterer jeg dig med til en månedlig Q and A – eller spørgetime. Her kan du bruge løs af min ekspertise, få relevant sparring og stille mig alle de spørgsmål, som du skulle have i forhold til månedens tema.

 

Alle medlemmer får:

 • Fri adgang til alt bonusmaterialet blandt andet onlinefordrag, interviews og mini E-bøger.
 • Et månedligt tema om forskellige udfordringer, som vi møder i vores parforhold – i vores kærlighedsliv. Fokus er hver gang på  hvordan du/I løser og overkommer udfordringerne bedst muligt – så der bliver plads til nærvær og kærlighed i dit liv.
 • Et månedligt live Q and A, hvor du får min direkte støtte, hjælp og sparring i forhold til at komme i mål med månedens tema – eller udfordring.
 • Og så får du helt unikke rabatter (op til 70%) og tilbud på alle mine kurser og forløb.

 

Fra dag et kan du begynde at skabe det parforhold, som du ønsker dig – eller savner. Du kan gøre det alene eller sammen med din partner.

 • Du har mig med på sidelinjen hele vejen rundt. Jeg vil støtte, guide og heppe på dig undervejs.
 • Du får del i de værktøjer, som jeg grundigt har afprøvet som parterapeut. Værktøjer som jeg ved virker.
 • Du får adgang til et fællesskab med de andre deltagere på vores månedlige Q and A – hvis du ønsker at være en del af det. Du er selvfølgelig også velkommen til at arbejde med temaerne i dit eget tempo – og helt anonymt.
 • Du har et sted, hvor du kan snakke om det, som kan være svært at snakke med venner, familie eller kollegaer om – nemlig alt det der driller i dit kærlighedsliv – eller i dit parforhold.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i “Alt om kærlighed – medlemsklubben”.

Som du måske ved, er jeg uddannet psykoterapeut MPF og parterapeut. Jeg har haft egen praksis i Odense siden 2010.

I årenes løb har jeg hjulpet rigtig mange par til at løse de problemer og udfordringer – store som små – som de var havnet i.

Jeg lærer parrene, hvordan de kan snakke sammen på en konstruktiv og kærlig måde – også om alt det svære. Og så hjælper jeg dem med at gøre kærligheden imellem dem stærkere og mere holdbar, så forskellighed, konflikter og problemer ikke skiller dem ad.

Sideløbende har jeg afholdt kurser og workshops for singlekvinder både online og fysisk i mine lokaler i Odense. Jeg har undervist i, hvad der skal til – og hvad de selv kan gøre, for at møde den for dem helt rette og skønne mand. Får det er nemlig muligt at få det til at ske. Det ved jeg.

 

Slut med at prøve i øst og vest, når du vil sparke liv i kærligheden

– du får nemlig alle værktøjerne serveret måned efter måned.

I medlemsklubben “Alt om kærlighed” modtager du hver måned undervisning og inspiration til dit parforhold/kærlighedsliv. Og du får de værktøjer til det, som jeg ved virker. Slut med at sidde og surfe på nettet efter hjælp og råd til parforholdet og kærligheden og gætte på, hvad der mon virker og hvad der er varm luft.

Du får del i mine mangeårige faglige erfaringer, min ekspertise og insiderviden som parterapeut og psykoterapeut.

Summa sumarum – du får tilsendt alt det, som får dit parforhold og dit kærlighedsliv til at lykkes og føles helt rigtigt indeni.

 

Ja tak tilmeld mig klubben nu:

Og få straks adgang til alt bonusmaterialet.

Blandt andet mini E-bogen som handler om kvinder, der overpræsterer i deres relationer – og i deres kærlighedsliv.

I E-bogen du kan du blive klogere på, om du genkender mønsteret fra dig selv – eller måske i nogle bestemte situationer eller relationer?

Det er et slidsomt mønster – for det er faktisk drænende, hvis du er på 24/7 i dit  parforhold eller i dit kærlighedsliv, hvis du er single.

I bogen får du også et par kærlige og velmenende råd med på vejen. Råd om, hvordan du træder ud af mønsteret og får et let og frit kærlighedsliv. Et kærlighedsliv hvor du ikke synes, du skal gøre dig fortjent til – eller umage for – at blive elsket.

 

Du får også adgang til mit onlineforedrag , hvor jeg fortæller om de 4 kærestearketyper.

I onlineforedraget, der varer knap en time,  får du en klar forståelse for hvordan kærestearketyper udspiller sig i relationer.  Og igennem hverdagsagtige eksempler finder du ud af, hvordan kærestearketyperne adskiller sig fra hinanden.

Eksemplerne er hentet fra mit eget liv – og fra nogle af de kvinders liv, som jeg i årenes løb har hjulpet med kærligheden eller parforholdet.

De fire kærestearketyper er Sabotøren – Barnet – Offeret – Pleaseren.

Månedens tema lander i din indbakke den første mandag i hver måned.

Og du har adgang til alle temaerne ligeså længe, du er medlem af klubben.

Det er ligesom et medlemsskab hos Netflix eller HBO. Du kan se alle film og serier, så længe du er medlem. I det øjeblik du opsiger dit medlemskab/abonnement, så er det slut.

Du inviteres til et live Q and A (spørgetime), som jeg afholder i slutningen af hver måned.

Du får dato og tilmeldingslink til mit månedlige  Q and A – sammen med dit månedstema.

På live Q and A kan du se mig på din skærm, men du kan ikke selv ses – hverken af mig eller af de andre deltagere. Undervejs kan du skrive dine spørgsmål til mig i kommentarfeltet , så svarer jeg dig på bedste vis.

Der er nemt at udmelde sig og du betaler kun måneden ud..

Hvis du udmelder dig, bliver du straks afmeldt klubben – og modtager heller ikke flere fakturaer.

Som medlem får du ekstraordinære tilbud og rabatter (op til 70%)  på alle mine workshops, kurser, e-bøger og onlineforedrag.

Lige nu får du for eksempel 70% rabat på et af mine populære onlinekurser om de fire kærestearketyper. Kurset hedder “Fra fiasko til kærlighed”. Og det henvender sig til dig, som gerne vil arbejde kærestearketyper på et personligt plan.

På onlinekurset underviser jeg dig i de fire kærestearketyper. Jeg underviser dig i, hvordan du nemt og enkelt kan bruge kærestetyperne i dit eget parforhold – eller i dit kærlighedsliv, hvis du er single.

Og så kommer dit personlige stykke arbejde. Til det har jeg lavet en ellevesiders lang workbook med overskuelige opgaver og refleksionsøvelser, som kan hjælpe dig helt i mål.

 

Som ikke medlem koster onlinekurset  650 kroner. Som medlem  får du hele onlinekurset – en times undervisning på lydfil og en elleve siders lang workbook for 198 kroner.

Jeg vil gerne invitere dig med i “Alt om kærlighed – medlemsklub” til en Intropris.

Din  intropris er lige nu 148,- kroner per måned. Betalingen foregår helt automatisk og beløbet bliver trukket en gang om måneden, når først du er tilmeldt.

Lige efter du er tilmeldt får du en velkomstmail tilsendt. I mailen er dit personlige link, som fører dig direkte til klubområdet. I klubområdet er dine tilbud, rabatter og alt dit bonusmateriale klar til dig.

hvordan kommer jeg over et brud

Kærlig hilsen 

Anke

 

 

Single?

GIV KÆRLIGHEDEN EN CHANCE

Tilmeld dig mit mit nyhedsbrev og få masser af inspiration, værktøjer og nyttig viden indenfor emnerne kærlighed, forelskelse og singleliv. Samtidigt får du e-guiden "Derfor forelsker du dig i den forkerte mand. og sådan undgår du det - helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!