fbpx
Vælg en side

Skru op for kærligheden i dit liv allerede nu. Få adgang til kurser og temaer, som booster kærligheden – og som plejer og  styrker dit parforhold.

 

I medlemsklubben har du adgang til kurser, onlineforedrag, månedstemaer, e-guides, interviews og  meget mere.

Så nu behøver du ikke surfe rundt på nettet efter hjælp til dit parforhold – eller dit kærlighedsliv, hvis du er single. Slut med at gætte på, hvad der virker – og hvad der er varm luft.

For jeg har samlet den viden og de værktøjer, som får dit parforhold og dit kærlighedsliv til at lykkes og føles helt rigtigt indeni.

Fra i dag kan du begynde at skabe det parforhold, som du ønsker dig – eller savner. Du kan gøre det alene eller sammen med din partner.

 

 • Du har mig med på sidelinjen hele vejen rundt. Jeg vil støtte, guide og heppe på dig undervejs.
 • Du får del i mine værktøjer, som jeg grundigt har afprøvet som parterapeut. Værktøjer som jeg ved virker.
 • Du får adgang til et fællesskab med de andre deltagere på vores månedlige Q &A’s – hvis du ønsker at være en del af det. Du er selvfølgelig også velkommen til at arbejde med temaerne i dit eget tempo – og helt anonymt.
 • Du har et sted, hvor du kan snakke om det, som kan være svært at snakke med venner, familie eller kollegaer om – nemlig alt det der driller i dit kærlighedsliv – eller i dit parforhold.

 

 

 

“Vi snakker næsten kun om alt det praktiske, ikke om vores forhold eller om, hvordan vi har det med hinanden eller med os selv.”

 

 • Hverdagen fungerer sådan set fint. Vi har godt styr på alt det praktiske – men der er virkelig gået “leverpostej” i vores forhold.
 • Det er, som om vi tager hinanden for givet – i hvert fald er det yderst sjældent, at vi siger noget sødt eller kærligt til hinanden.
 • Når vi skal tale om noget svært ender det tit i et skænderi – eller med at en af os bare går.
 • Jeg savner tiden, hvor vi var forelskede, hvor vi bare var vilde med hinanden – og hvor der var masser af sex, kys og komplimenter.

Måske genkender du noget af det her?

 

Uanset om vi er singler eller har ring på fingeren – så er det frustrerende, når kærligheden driller eller helt udebliver.

 

 • Mange af de kvinder, jeg snakker med, fortæller da også, at de kan opleve sig som en fiasko – og tænke, at de måske ikke kan finde ud af det der med parforhold og kærlighed.
 • Andre fortæller, at de føler sig utilstrækkelige og at de oplever ikke at slå til, når de er sammen med deres mand eller kæreste.
 • Nogen får lyst til at give op. De synes, de har prøvet alt – uden at parforholdet eller deres kærlighedsliv er blevet bedre eller nemmere.
 • Mange fortæller, at de føler sig triste og drænetde for energi, når de har problemer i deres parforhold eller med kærligheden.
 • Andre er lede og kede af, at deres forhold er blevet, som det er – eller at de slet ikke har noget. Det var slet ikke, hvad de havde tænkt om dem selv eller deres kærlighedsliv.

 

Det ER muligt at få et nærværende, intimt og kærligt parforhold. Det kræver bare den rette viden og de rigtige værktøjer – det får du i medlemsklubben.

 

 

Som medlem får du:

 

 • Fri adgang til alt bonusmaterialet blandt andet onlineforedrag, interviews og mini e-bøger.
 • Et månedligt tema om forskellige udfordringer, som vi møder i vores parforhold – i vores kærlighedsliv. Fokus er hver gang på, hvordan du/I løser og overkommer udfordringerne bedst muligt – så der bliver plads til nærvær og kærlighed i dit liv.
 • Et månedligt live Q&A, hvor du får min direkte støtte, hjælp og sparring i forhold til at komme i mål med månedens tema – eller udfordring.
 • Og så får du helt unikke rabatter (op til 70%) og tilbud på alle mine kurser og forløb.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i “Alt om kærlighed – medlemsklubben”.

 

hvordan kommer jeg over et brud

 

Som du måske ved, er jeg uddannet psykoterapeut MPF og parterapeut. Jeg har haft egen praksis i Odense siden 2010.

I årenes løb har jeg hjulpet rigtig mange par til at løse de problemer og udfordringer – store som små – som de var havnet i.

Jeg lærer parrene, hvordan de kan snakke sammen på en konstruktiv og kærlig måde – også om alt det svære. Og så hjælper jeg dem med at gøre kærligheden imellem dem stærkere og mere holdbar, så forskellighed, konflikter og problemer ikke skiller dem ad.

Sideløbende har jeg afholdt kurser og workshops for singlekvinder både online og fysisk i mine lokaler i Odense. Jeg har undervist i, hvad der skal til – og hvad de selv kan gøre, for at møde den for dem helt rette og skønne mand. For det er nemlig muligt at få det til at ske. Det ved jeg.

I medlemsklubben får du del i min mangeårige faglige erfaring min ekspertise og insiderviden som parterapeut og psykoterapeut.

 

Slut med at prøve i øst og vest, når du vil sparke liv i kærligheden.

 

–  i medlemsklubben får du nemlig alle værktøjerne serveret måned efter måned.

 

 

Straks du er tilmeldt får du adgang til det her (og meget mere):

 

Onlineforedrag
Kommer du også til at overachieve
Sådan snakker i kærligt sammen
Havner du også ...
Slut fred med
Sådan plejer I

 

 

Jeg vil gerne invitere dig med i “Alt om kærlighed – medlemsklubben.”

Lige efter du er tilmeldt, får du en velkomstmail tilsendt. I mailen er dit personlige link, som fører dig direkte til klubområdet. I klubområdet ligger dine tilbud, rabatter og alt dit bonusmateriale klar til dig.

hvordan kommer jeg over et brud

Kærlig hilsen 

Anke

 

Single?

Vil du skrue op for kærligheden i dit liv?

Så tilmeld dig mit mit nyhedsbrev og få masser af inspiration, værktøjer og nyttig viden indenfor emnerne kærlighed, forelskelse og singleliv. Samtidigt får du e-guiden "Derfor forelsker du dig i den forkerte mand. og sådan undgår du det - helt gratis.

.

You have Successfully Subscribed!